Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Γυναικεία ολόσωμη φόρμα

€33.88 €50.82 - 33%
Σε διαθεσιμότητα Αντικείμενο No: Xm99
Ψήφισαν: 6, Βαθμός πιστωτικής αξίας: 3
Βίντεο: Αναπαραγωγή βίντεο
Τελευταία: κομμάτια.
+302111982968 Παράδοση: 3-7 εργάσιμες ημέρες
  • Μάρκα: Velmerto
  • Μήκος L: 112 см cm M: 110 см cm S: 110 см cm XL: 112 см cm
  • Περιφέρεια γοφών L: 110 см cm M: 110 см cm S: 104 см cm XL: 118 см cm
  • Περιφέρεια μέσης L: 92 см cm M: 80 см cm S: 76 см cm XL: 94 см cm
  • Τύπος: Ολόσωμες φόρμες
  • Σύνθεση: ΕΛΑΣΤΑΝΗ 5%, Πολυεστέρα 95%

ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

 

1. Όταν κάνετε μια παραγγελία στο Σάιτ θα λάβετε Ε-mail για επιβεβαίωση της παραγγελίας .
2. Θα λάβετε τηλεφωνική κλήση από εμάς μόνο εάν είστε νέος πελάτης. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η παραγγελία σας θα σταλεί αυτόματα χωρίς τηλεφωνική κλήση.
3. Η παράδοση γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.
4. Οι παραλαβές γίνονται στην διευθυνση σας η στο κατάστημα της εταιρείας ACS κούριερ .

 

 Εξοδα  αποστολής από:                                            22.00 EURO                        

 

 

 1. Σύμφωνα με τους Κανονισμούς Ηλεκτρονικού Εμπορίου της VMzona.com και βάση του Νόμου Προστασίας των Καταναλωτών, έχετε το δικαιώμα υπαναχώρησης της σύμβασης και επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλλάβης τους.
2. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, μέσω του email: greek1.vmzona@gmail.com η στο τηλέφωνο μας +302111982968.
3. Μας αποστέλλετε το email σας , τον αριθμό της παραγγελίας και τον λόγο για τον οποίο θέλετε να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα.
4. Αμεσώς μετά την παραλαβή του αιτήματος σας , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφωνικώς και θα στείλουμε κούριερ για την παραλαβή των προϊόντων από εσας.
5. Αφού παραλάβούμε τα προϊόντα , θα ελέγξουμε εάν αυτά βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και χωρίς φθορές .Σε περιπτώση φθοράς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τυχόν μείωση της τιμής.
6. Αν επιθυμείτε αλλαγή ενός ή περισσοτέρων προϊόντων παρακαλούμε να κάνετε εκ νέου παραγγελία με τα προϊόντα που θέλετε και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
7. Αν επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας , θα στείλουμε κούριερ να παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Η προθεσμία για την επιστροφή των χρημάτων , είναι εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που έχουν φτάση στην αποθήκη μας.
8. Σε περίπτωση αλλαγής προϊόντων, επειδή παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, ή υπάρχει κάποια έλλειψη ή δεν αντιστοιχεί στο διαστασιολόγιο μας ή στην εμπορική μάρκα , τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρία μας.
9. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής προϊόντων τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.